Hjemmesider

Hjemmesider til ethvert formål

At have en hjemmeside skal være nemt. Vi tror på at du har mere travlt med at drive din virksomhed end at bekymre dig om din hjemmeside. Dette løser vi for dig med en profesionel løsning. Vi har mange års erfaring med at lave hjemmesider og det kommer dig til gode. Kontakt os i dag for at komme i gang med en ny hjemmeside, opdater den eksisternde eller flyt leverandør til os.

At have en hjemmeside skal være nemt. Vi tror på at du har mere travlt med at drive din virksomhed end at bekymre dig om din hjemmeside. Dette løser vi for dig med en profesionel løsning. Vi har mange års erfaring med at lave hjemmesider og det kommer dig til gode. Kontakt os i dag for at komme i gang med en ny hjemmeside, opdater den eksisternde eller flyt din hjemmeside til os som din foretrukne leverandør.

Hvilket CMS ? Er det vigtigt?

Vores filosofi er at det skal være nemt at opdatere og bruge sin hjemmeside. Vi ved at de fleste kun er på deres hjemmeside en gang imellem og så har man glemt hvordan man bruger den og holder den opdateret.

Derfor har vi valgt at levere hjemmesider ved at bruge et CMS som er meget brugervenligt og som enhver kan arbejde i efter en kort introduktion. Kort sagt, hvis du kan bruge word eller et andet office program, så kan du også vedligeholde din hjemmeside.

Vi vælger systemet til din hjemmeside (CMS) ud fra en samtale med dig. Vi er ikke gift med et bestemt CMS som vi partout skal bruge. Vi sætter din hjemmeside og dine behov i højsædet – det mener vi sikrer dig en god hjemmeside.

Langt størstedelen af de hjemmesider vi udvikler er bygget omkring WordPress. VI har også nogle komplekse hjemmesider som er opbygget i Umbraco.

 

Priseksempel - visitkort

Priseksempel på en visitkort hjemmeside. Enkelt design. max 2 sider og en kontaktformular.


Udvikling: 4.995,00 DKK
Drift (hosting) pr. md.: 125,00 DKK

Priseksempel - Professionel hjemmeside

Priseksempel på en professionel hjemmeside. Enkelt design. max 10 sider og en kontaktformular. Statistik, sikker forbindelse (hængelås/HTTPS) , link til sociale medier.


Udvikling: 9.995,00 DKK
Drift (hosting) pr. md.: 125,00 DKK

Kontakt os

5 + 14 =