Cloududvikling

Cloududvikling

Hos Cimbrer brænder vi at bruge skyen til at levere hurtige, skalérbare og kosteffektive løsninger for vores kunder. Dagene med indkøb af fysisk hardware, eller manuel drift af servere er ovre. Med moderne cloudplatforme kan vi fokusere på det der er vigtigt: At bygge dit produkt. Vi fokuserer på Microsoft Azure og Amazon Web Services, de to ledende cloududbydere.

Rådgivning og analyse

Hvis I står og skal til at tage springet op i skyen, men mangler rådgivning, kan vi hjælpe jer med at analysere jeres behov og komme med et løsningsforslag der passer jer bedst muligt. 

Eller måske har I allerede taget springet uden at det gik helt som planlagt og har behov for sparring til at komme videre? Det kan vi selvfølgelig også hjælpe med.

Nyudvikling

Cloudteknologi lægger verden for jeres fødder, men læringskurven kan være stejl. Hvis I gerne vil se resultater hurtigt, tilbyder vi at udvikle jeres produkt for jer, enten som en deal af jeres eksisterende team, eller som fast ekstern leverandør. Vi vil under udvklingen sørge for at I bliver klædt på til at kunne overtage udvklingen, samt sørge for at de rigtige beslutninger bliver foretaget tidligt i forløbet.

Kontakt os

14 + 14 =